• Afgelopen zaterdag was weer de afsluiting van het seizoen voor alle jeugdleden en hun broertjes en zusjes. Het was wederom een groot succes; de opkomst was fantastisch. De activiteiten die op het programma stonden waren onder meer voetbalsjoelen, voetbaldribbel en het gatendoel. Na afloop was er een barbecue, waar ook de ouders bij waren. Deze mooie dag werd gesponsord door de Club van 100. Namens de jeugd dank daarvoor!

  Ook werd er afscheid genomen van jeugdtrainer Marco Loevering. Hij is jarenlang jeugdtrainer geweest. Marco begon bij de JO-8 en is geëindigd bij de JO-13. Namens de jongens en het Jeugdbestuur werd Marco dan ook in het zonnetje gezet met een gesigneerd voetbalshirt en een cadeaubon.

  Het afgelopen seizoen was er veel groei in de elftallen. Er werden mooie resultaten geboekt en de spelers hebben zich ontwikkeld. Uiteraard hopen wij dat deze lijn zich doorzet in het nieuwe seizoen.

  Verder wil ik graag alle vrijwilligers en het Jeugdbestuur bedanken voor het afgelopen seizoen. Zonder vrijwilligers, op welke manier dan ook, wordt steeds moeilijker om een vereniging te laten stralen. Als het je leuk lijkt om een paar uurtjes te besteden binnen onze mooie vereniging, neem dan contact met ons op of kom even langs.

  Een paar teams hebben nog een toernooi op zaterdag 15 juni. Daarna is er een welverdiende vakantie.

  Ik wens iedereen een mooie en fijne vakantie en kom gezond weer terug!

  José Stockentree, voorzitster Jeugdbestuur