• Barmedewerker

  Barmedewerker

  Als barvrijwilliger bedien je de bar of keuken en zorg je er voor dat de bezoekers van onze mooie kantine op een vriendelijk wijze geholpen worden aan een hapje en/of drankje. Je werkt daarbij uitsluitend met andere vrijwilligers en met elkaar ben je het gezicht van V.V. UDI en bepaal jij mede de sfeer en gezelligheid in onze kantine.

  Kenmerkend aan jou is:

  Je draagt V.V. UDI een warm hart toe. Je vindt het leuk om veel mensen te ontmoeten en om samen te werken met anderen die net als jij als vrijwilliger actief zijn. Je vind het niet erg en wellicht juist leuk om cruciaal te zijn voor de sfeer en gezelligheid en voor één van de  belangrijkste financiële inkomstenbronnen van V.V. UDI.

  We vragen:

  Qua tijdsbesteding stellen wij op voorhand geen eisen aan hoeveelheden uren en aanwezigheid. Wij hebben meerdere tijdsvensters waarin wij barvrijwilligers zoeken, zowel doordeweeks als in weekenddagen.

  Je kunt de frequenties van aanwezigheid in overleg zelf bepalen.

  Je krijgt:

  Enorm veel waardering van onze leden, bezoekende teams en toeschouwer en andere V.V. UDI vrijwilligers. Je leert ineens veel leuke mensen kennen die net als jij ook anderen graag helpen. Eén keer per jaar nodigen wij je uit voor een feestavond voor alle vrijwilligers. Aan de andere kant van de bar, beleef je dan dat je drankje door een andere ingeschonken wordt.

  Lijkt het je leuk en zie je jezelf al in deze mooie belangrijke rol? Neem contact op met onze kantinebeheerder Ronny Osservoort.