• Geachte ouders,
   
   
   
  Door maatschappelijke ontwikkelingen is er de laatste jaren in toenemende mate sprake van een verschuiving van het seniorenvoetbal van zondag naar zaterdag.
   
   
   
  Dit heeft tot gevolg dat de druk op de accommodaties op zaterdag toeneemt en meerdere clubs daarom op deze dag met een tekort aan speelvelden worden geconfronteerd. Momenteel wordt in de gemeente Enschede 77% van de wedstrijden op zaterdag gespeeld, 13% op zondag en 10% op vrijdagavond.
   
   
   
  In samenwerking met de gemeente Enschede en Sportaal doet de Federatie van Enschedese Voetbalverenigingen daarom een onderzoek onder de ouders van 15 clubs met pupillenvoetbal. Het gaat daarbij om voor de mini’s en de teams O7 t/m O12 inzicht te krijgen in het draagvlak voor het verplaatsen van wedstrijden naar de vrijdagavond en/of zondag.
   
   
   
  Door een professioneel onderzoeksbureau, Kennispunt Twente, is een digitale vragenlijst ontworpen en geprogrammeerd.
   
   
   
  Wij stellen het zeer op prijs wanneer u aan het onderzoek wilt meewerken door digitaal een korte vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Doe daarom mee voor 26 februari 2023.
   
   
  Start de vragenlijst door de QR-code te scannen met uw mobiele telefoon. Deze QR-code vindt u in de kantine van UDI.