Komende Evenementen

Geen evenementen

Kalender

April 2020
Z M D W D V Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Sponsoren

  • Fliessen XL
  • Harley & Bikes
  • Primera
  • Edwin Koeriers

Mededeling KNVB

 Voetbalseizoen 2019 2020 ten einde

KNVB antwoorden

 

 

Mededeling Bestuur

 Aan alle leden welke de VV UDI een warm hart toedragen

 

 

Mededeling gemeente Enschede

Beste ouders/vrijwilligers/leden,

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in overleg met Sportaal en betrokken partners besloten de sportparken per direct fysiek te sluiten. De sluiting geldt tot tenminste 6 april.

In de afgelopen dagen hebben we geconstateerd dat jongeren samenkomen op voetbalvelden. Daarbij zijn de groepen soms zo groot dat er sprake is van meer dan 100 personen. In de noodverordening die op 16 maart is afgekondigd staat dat geen bijeenkomsten mogen plaatsvinden van meer dan 100 personen. Het is zelfs strafbaar, maar met het sluiten van de velden gaan we er vanuit dat er niet hoeft te worden opgetreden. Ook heeft het Rijk opgedragen om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en een minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar te houden. Ook binnen kleinere groepen. Daarnaast merken we dat helaas niet iedereen komt om een balletje te trappen. Er ontstaat schade door zwerfafval, sigarettenpeuken, kleine vernielingen et cetera. Kortom, geen wenselijke situatie.

We hebben daarbij ook uw hulp nodig. Om het Coronavirus het hoofd te kunnen bieden is het nodig dat we allemaal ons gezonde verstand gebruiken. Ieder van ons heeft daarin zelf een verantwoordelijkheid. Als ouder is het belangrijk hierover in gesprek te gaan met uw zoon en/of dochter.

Tot slot. Het is voor ons allemaal een zware periode. Deze crisis is voorlopig nog niet voorbij. We hebben met elkaar een lange adem nodig maar uiteindelijk zullen we deze situatie te boven komen. Tot die tijd rekenen wij extra op uw medewerking en steun.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

College van Burgemeester en Wethouders

 

De feestmiddag voor 60+ leden vv UDI afgelast

Zeer geachte 60+ UDI-leden,

Helaas is de feestmiddag op zaterdag 21 maart in verband met het Coronavirus afgelast. De nieuwe datum wordt later vastgesteld.                                                        

Met vriendelijke sportgroeten,

Bestuur vv UDI

 

Afgelasting trainingen en wedstrijden in maart

Beste leden,

Gisteravond 12 maart hebben wij, bestuur en voetbalzaken, overleg gehad over de gang van zaken betreffende het Coronavirus. Alle wedstrijden zijn tot en met 31 maart afgelast door de KNVB. Op advies van de KNVB hebben we inzake de jeugd besloten dat alle trainingen tot en met 31 maart afgelast zijn.

Inzake de senioren hebben we besloten dat de trainingen tot en met 22 maart afgelast zijn. Op 22 maart zullen bestuur en voetbalzaken wederom een overleg hebben omtrent de voortgang van deze situatie.

Met vriendelijke groeten Jimmy Poulina

Wedstrijdsecretaris  vv UDI