Komende Evenementen

Geen evenementen

Kalender

Mei 2022
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Sponsoren

  • Harley & Bikes
  • Primera
  • Edwin Koeriers
  • Fliessen XL

Disclaimer

De website van V.V UDI Enschede is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgezet, maar het kan voorkomen dat niet alle informatie op deze website op een bepaald moment actueel, juist en/of volledig is.
De inhoud van deze website is slechts ter informatie, er kunnen geen rechten aan de informatie inclusief, maar niet beperkt tot tarief informatie worden ontleend.

Uitzondering hierop wordt gevormd door de Algemene Voorwaarden van V.V UDI Enschede waaraan rechten kunnen worden ontleend, indien ze door u uitdrukkelijk zijn aanvaard bij het plaatsen van een of meer orders. Op alle offertes, producten en diensten van V.V UDI Enschede zijn de van toepassing. V.V UDI Enschede behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. V.V UDI Enschede aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van de informatie die op deze site wordt verstrekt, tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove schuld onzerzijds. Alle rechten voorbehouden.

Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, of worden opgeslagen in een geautomatiseerd bestand, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van V.V UDI Enschede.

V.V UDI Enschede is niet aansprakelijk voor misbruik door derden van door copyright beschermde informatie.