• In het kader van het 90-jarig bestaan van UDI houdt de club op 25 april een sportcafé met aansprekende namen uit de voetballerij.
    Op dinsdag 25 april ontvangt presentator Eddy van der Ley in de UDI-corner niemand minder dan Karim El Ahmadi, Wout Brama, Douglas Franco Teixeira en Jaap Uilenberg.
    De avond begint om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur.
    Het sportcafé kent een stevig UDI-profiel. Schrijver en theatermaker Eddy van der Ley was op sportpark Wesselerbrink-Midden ooit secretaris en speler, Karim El Ahmadi begon er aan een loopbaan die in de top zou eindigen. De 62-voudig international van Marokko speelde na UDI voor onder meer FC Twente, Feyenoord en Aston Villa. El Ahmadi stopte vorig seizoen met voetbal en is tegenwoordig analist en spelersbegeleider. ‘Maar UDI zit nog altijd in mijn hart’, zegt hij. Van der Ley denkt er net zo over.
    El Ahmadi speelde bij FC Twente nog samen met Wout Brama en Douglas. In 2008 vertrok hij naar Feyenoord. Twee jaar later werden Brama en Douglas met FC Twente landskampioen, het grootste succes in de geschiedenis van de club. Anno 2023 is Brama nog altijd aanvoerder van de Enschedese club, terwijl Douglas actief is bij de Hengelose amateurvereniging Barbaros.